RO proizvodi

RO! DIJETA

RO! DIJETA

  • 4.350 din.

Smršajte Uz RO! Dijetu Ovaj program ishrane popularno nazvan ‘Dijeta’ u Srbiji, prevazilazi želju da samo izgubite kilograme. On predstavlja novi nivo života I ishrane koji Vas podmlađuje iznutra...
Kod proizvoda: DIJETA RO! Proizvođač: Dostupnost: Ima na stanju

Opis

Smršajte Uz RO! Dijetu 


Ovaj program ishrane popularno nazvan ‘Dijeta’ u Srbiji, prevazilazi želju da samo izgubite kilograme. On predstavlja novi nivo života I ishrane koji Vas podmlađuje iznutra. 


Obećavamo da ako se budete pridržavali ovog programa ishrane ne samo da ćete dostići željenu težinu nego ćete I naučiti kako da zauvek promenite loše navike u ishrani I održite željenu kilažu.


Ovde se radi o VAMA
Vi ste svet oko koga se sve vrti. Na ovom putovanju od 28 dana dosta  lepog će se desiti. Sigurno ćete imati rezultate na gubljenju težine I osećaju veće energije. Ali možda najveći rezultat će biti vaš novi odnos prema telu i hrani koju jedete. Dosta ćemo pričati o biljnoj ishrani i stilu životu koji je u skladu sa njom kao i o drugim aspektima potrebnim za sigurna uspeh vašeg putovanja. Mi ćemo sve vreme biti uz Vas.


Kako mi još možemo da Vam pomognemo!
Mi ćemo Vam dati jelovnik za 4 nedelje (nedelja za nedeljom), recepture i način spremanja jela, konstantnu edukaciju kroz ceo program i paket od 12 sokova i 5 kaša, kojim ćemo Vam olakšati spremanje 5 obroka kroz sokove (ručak ili večera) i 5 kaša (doručak ili užina). Svakako ćemo Vas ohrabrivati da sami napravite sebi sokove i kaše ali ako ne budete imali vremena mi ćemo biti tu uz Vas da lakše prođete ovo zajedničko putovanje na koje ste se uputili.


Više o RO! Dijeti pročitajte na linku ovde.

Specifikacije

Količina 12 Sokova 5 Kasa

Povezani proizvodi

Vidite slične proizvode