O nama

 

O nama


VIZIJA:

Mi imamo viziju zdrave, raspoložene, vredne i nasmejane osobe koja uživa u životu, radu i komunikaciji sa svojim okruženjem.

MISIJA:

Naša misija je da redefinišemo tržište zdrave hrane, uvedemo inovacije i promene, inspirišemo, dajemo podršku i savetujemo na putu ka uvodjenju zdravih navika u ishrani, kao i promeni celokupnog životnog stila na bolje.

O nama:

Mi smo grupa ljudi, koja sa predanošču i strašću pristupa dobroj i ukusnoj hrani u okvirima zdravog načina života, pridržavajući se presnog načina ishrane. Ideja da pokrenemo ZdRAWo Slatko i RO! rodila se iz potrebe da sa svetom podelimo naša znanja iz oblasti sirove ishrane i omogućimo svima lak i jednostavan pristup zdravim sirovim kolačima, kašama, fitbarovima i sokovima.

Zašto biljna hrana?

Jedino biljna hrana može ljudskom organizmu doneti sve potrebne nutrijente. Ishrana koja se bazira na biljnim namirnicama ima mnogo prednosti - bogata je enzimima, vitaminima, mineralima, fitonutrijentima i dijetalnim vlaknima. Bilo da želite da se zdravo zasladite ili pročistite svoj organizam, da predjete u potpunosti na veganstvo i sirovu ishranu, ili ste već duže vreme vegan - naši sokovi, kaše, torte i kolači će Vas uveriti da je ukusan, a zdrav zalogaj itekako moguć.

Šta nas čini jedinstvenim?

Pažljivo biramo najkvalitenije sastojke za naše kolače, kaše i sokove koje cedimo uz pomoć specijalne prese za hladno ceđenje koja je namenjene da proizvede hladno cedjene sokove, specijalno napravljenih kako bi se od svežeg voća i povrća dobio sok u kome su sačuvani svi nutrijenti. Osnova za izradu naših kolača i torti su isključivo orašasti plodovi, prirodni zaslađivači – sirup agave i urme, kao i prirodna ulja - kokosovo ulje i kakao puter. Naši proizvodi su bez dodatnog kristal šećera, aditiva, pojačivača ukusa i emulgatora, sačinjeni od sastojaka koji su termički neobrađeni, jednostavni u svom svežem prirodnom netaknutom obliku. Posvećeno radimo na razvoju novih, originalnih recepata za naše proizvode, a posebnu pažnju posvetili smo dizajnu, prezentaciji i pre svega prisnom i iskrenom odnosu sa našim korisnicima. Naš poslovni odnos se zasniva na stalnoj edukaciji i uzajamnoj interakciji. Mi vas edukujemo kako da živite ispunjeni, nasmejani, raspoloženi, odmorni…

Kvalitet proizvodnje

Svi naši proizvodi su deklarisani i ispitani na osnovu Zakona o bezbednosti hrane. Sva dokumentacije se može dostaviti na uvid po zahtevu. Od 1. Jula 2017. godine se nalazimo u novim prostorijama u kojima smo usvojili HACCP koncept. Slike prostorija se mogu poslati na zahtev. Svi proizvodi su upakovani u sertifikovanu i atestiranu ambalažu. 

Teme za edukaciju

  • Principi optimalnog zdravlja
  • Ishrana/savremena ishrana
  • Vezbanje
  • Sunceva svetlost
  • Odmor/san
  • Umerenost
  • Bolesti - povezane za ishranom
  • Povezanost uma i tela
  • Razni mitovi o - ishrani, vinu, duzina zivota, ribi, mesu, belancevinama, kafi,
  • Gojaznost

Edukacije se rade na zahtev klijenta (jednom mesečno). Traju ne više od 45 min sa delom za pitanja. Dodatni-duži oblici edukacije se posebno dogovaraju.

Način saradnje

U skladu sa vašim željama i potrebama a našim mogućnostima dogovorićemo oblik i način saradnje. U zavisnosti od vašeg interesovanja i potražnje naših proizvoda kreiraćemo najbolju moguću ponudu sa jedinstvenim pristupom namenjenim samo za Vas.

Budućnost

Kako bismo zaokružili našu ponudu, trenutno smo u pregovorimo da nađemo kooperanta koji će moći da upotpuni jelovnik sa slanim zalogajem u skladu sa našim principima zdrave hrane.


Dozvolite sebi da se upustite u jednu zdravu avanturu. Obećavamo da se uvek možete osloniti na nas. Vaš ZdRAWo Slatko/RO! Tim

Bubaja doo

Palilulska pijaca, Ilije Garasanina bb, Lokal br. 16, Beograd

 

Delatnost - 1039 - prerada i konzervisanje voća i povrća

MB 21293288

PIB 110073627

+381 11 28 31 512

+381 62 970 81 42

 

office@zdrawoslatko.rs

 

www.bubaja.rs