DIJETA RO!

Smršajte Uz RO! Program


Ovaj program ishrane popularno nazvan ‘Dijeta’ u Srbiji, prevazilazi želju da samo izgubite kilograme. On predstavlja novi nivo života I ishrane koji Vas podmlađuje iznutra. 


Obećavamo da ako se budete pridržavali ovog programa ishrane ne samo da ćete dostići željenu težinu nego ćete I naučiti kako da zauvek promenite loše navike u ishrani I održite željenu kilažu.


Ovde se radi o VAMA 

Vi ste svet oko koga se sve vrti. Na ovom putovanju od 28 dana dosta  lepog će se desiti. Sigurno ćete imati rezultate na gubljenju težine I osećaju veće energije. Ali možda najveći rezultat će biti vaš novi odnos prema telu i hrani koju jedete. Dosta ćemo pričati o biljnoj ishrani i stilu životu koji je u skladu sa njom kao i o drugim aspektima potrebnim za sigurna uspeh vašeg putovanja. Mi ćemo sve vreme biti uz Vas.


Šta je biljna ishrana? 

Pročitajte na našem blogu ovde
Šta ako sam gladna? 

JEDI. Ceo koncept ove isharen se zasniva na biljnoj ishrani koja u sebi sadrži biljna vlakna, dosta manje masti i kalorija. Suština ishrane je da se jede dok se ne zasitiš. Ovo nije dijeta izgladnjivanja, jedi dok ne osetiš sitost a mi ćemo te naučiti da se fokusiraš na pravu hranu.


Da li mogu da vežbam?

Naravno, obzirom da je vežbanje sastavni deo vašeg novog stila života. Nemojte povećavati obim vežbanja dok ste ne restriktivnoj ishrani ali svakako treba da imate fizičku aktivnost. Možete optimalno vežbati 30 minuta, tri puta nedeljno. 
Ishrana van kuće

Uvek je najbolje jesti hranu koju sami kući spremate. Zbog poslovnog stila života primorani smo da kupujemo hranu van našeg doma pa se zato uvek držite biljne ishrane. U skoro svakoj prodavnici možete kupiti gotove ili polugotove salate i skuvane mahunarke. U svakom restoranu možete tražiti pastu ili rižoto sa grilovanim povrćem. Restorani sve češće imaju u svojoj ponudi biljne opcije menija što će dosta olakšati Vaš izbor kada izađete u grad ili dok ste na poslu tokom pause za ručak.


Kako mi još možemo da Vam pomognemo!

Mi ćemo Vam dati jelovnik za 4 nedelje (nedelja za nedeljom), recepture i način spremanja jela, konstantnu edukaciju kroz ceo program i paket od 12 sokova i 5 kaša, kojim ćemo Vam olakšati spremanje 5 obroka kroz sokove (ručak ili večera) i 5 kaša (doručak ili užina). Svakako ćemo Vas ohrabrivati da sami napravite sebi sokove i kaše ali ako ne budete imali vremena mi ćemo biti tu uz Vas da lakše prođete ovo zajedničko putovanje na koje ste se uputili.


VI MOŽDA MISLITE DA MOŽETE, MI ZNAMO DA MOŽETE, PROMENA JE U VAMA!


RO! Dijetu možete poručiti na linku ovde.