Detoks sokovi u doba korone

DETOKS SOKOVI U DOBA KORONE

Svakodnevno smo izloženi stresu u vremenima kad je Covid-19 uplovio u našu svakodnevicu. 

Bezmalo na svakih sat vremena, što je pohvalno, možemo sa tv ekrana čuti obaveštenja o tome kako bi trebalo održavati higijenu radi sprečavanja virusa da naseli naš dom. 

Radujemo se svakom novorođenom danu i pokušavamo da shvatimo razloge zbog kojih je ova pošast napala čitavo čovečanstvo. A vi? Verovatno da i sami razmišljate na sličan način.

Međutim, u onim trenucima kada odvojite malo vremena za sebe, potrebno je da o sebi zaista i mislite. Pre svega o zdravlju, za koje svakako ne biste želeli da bude narušeno u vreme koronavirusa.

 

Imunitet je jedan od najvažnijih stubova odbrane organizma i dobar imunitet vam je baš u ovim danima preko potreban.

 

Kao što i sami verovatno vrlo dobro znate, detoksikacijom organizma se mogu sprečiti mnoga hronična oboljenja, ali se takođe može i pospešiti opšte zdravstveno stanje.

Ono što mi želimo da učinimo, kao društveno odgovorna kompanija, kako bismo pomogli i dali naš mali doprinos u očuvanju vašeg dobrog zdravlja danas, jeste da vam ponudimo sveže i kvalitetne RO!“ sokove.

 

Svaki od naših proizvoda je bez holesterola, konzervansa i šećera. 

Za svega 3 dana konzimiranja naših sokova, koji su bez pasterizacije i konzervansa, možete pomoći svom telu tako što ćete ga nahraniti vitaminima, mineralima, enzimima. 

 

Ukoliko odlučite da obratite malo više pažnje na svoje opšte fizičko stanje i počastite telo nekim od hladno ceđenih RO! sokova, na raspolaganju su vam sledeći ukusi:

- jabuka

- limun

- brokoli

- zelena salata

- spanać

- krastavac

- kupus

- celer

 

Kontaktrajte nas putem telefona +381 11 28 31 512 i mi ćemo vam dostaviti vaše sveže ceđene sokove na željenu adresu.

*Besplatna dostava se vrši na teritoriji Beograda i Novog Sada

 

Leave a comment

Please login or register to review